Good things..

..come to those who wait.

_dsc7118

Ja minähän odotin.

Tarina alkaa taas muutamia päiviä, noin kuukauden, takaperin. Sain odottamatta sähköpostia Japanista, jossa kerrottiin että pitävät kovasti kuvistani, eritoten yhdestä ja että pitäisi ilmoittaa tilinumero ja mitä haluan siitä korvausta. Aikamoista. Yhteyttä ottanut herra esitteli itsensä kohteliaasti Lost Arrow nimisen yrityksen AD:ksi. Vaikka Japanissa olen muutamaan kertaan käynyt, ei kelloja soittanut kadonnut nuoli. Ystävällisesti sekin oli sitten selitetty, Lost Arrow hoitaa Black Diamondin bisnekset Japanissa.

fastforwardilla tähän päivään ja lentoposti oli tuonut kirjeen kotiin. Sisältä löytyipi tämännäköinen tuotos. Ensivaikutelma mukava, paperi kiiltävä, aavistuksen nahkamainen, vahaisa.

_dsc71231

Ja selailu sisäsivulle 19.

_dsc7122

Kuvatekstiin alle olivat kirjoittaneet vielä mukavasti että Suomesta on kuva jossa Nalle kiipeää ‘Normipäivä’:n, ja kuvan kuvasi Heikki.

Että sellanen tarina odottamisesta.

Vieläkin on mysteeri miten olivat kuvan löytäneet. En tiedä, minä vain odotin ja eräänä päivänä sähköposti tuli.

4 Responses to “Good things..”

  1. olli says:

    siisteys. kummalla sivulla viimeisessä kuvassa sävyt väärin kö mondot ihan eriparia? ;)

  2. Heikki says:

    Jos katsot sitä pikkukuvaa vasemman sivun aivan oikeassa alanurkassa, niin se taas on sävyltään aika samaa. Kuin myös reunustaompeluksen designkin. Minun kuvassa siis vanhemman sukupolven Mondo, tuo rehellisen punainen on uudempi kuosi. “Kevään väreissä”.

  3. olli says:

    joo emmää tosissaan. hienompi juttu kaikin puolin. ei ihan kaikilta kuitenkaan tulla ostamaan kuvaa toiselta puolelta palloa.

  4. Ari Toivanen says:

    Moi, onpahan hieno homma!

Leave a Reply