Ihmeellinen Ihmissusi

Ajoittain huomaan, että minulla on kai hieman ihmeellisiä ystäviä. Ihania, mutta vähän ihmeellisiä. Taidan pitää sellaisista.

Sain hiljattain puhelun:

‘Moi! Tulisitko kuvaamaan ihmissuden?’

‘tottakai!’ 

‘No pääsetkö joku päivä Lappeenrantaan?’

‘enköhän..’

Edellämainittu keskustelu tuntui minusta ihan järkeenkäyvältä. En ole nimittäin ihmissusia koskaan Espoossa nähnytkään, joten muuallehan sitä on mentävä. Enkä Lappeenrannassa ollut koskaan käynyt, niin jo pelkästään se tuntui hauskalta. Ihmissuden valokuvaaminen olisi vielä kiva bonus siihen lisäksi! 

Tuo puhelu tuli Tatulta, tekee työkseen taikoja. Kyseessä oli siis hänen uuden taikateatteri-produktion, Ihmissuden, valokuvien tekeminen. 

Tokihan minua moinen kiinnosti.

Kuvatessa menikin sitten koko ilta; Näyttelijöitä oli kymmenkunta. Mukavan oloista porukkaa ja suhtautuivat hommaan oivalla otteella. Kiitos heille kaikille!

Kuvia aiheesta tulee lähiviikkojen päästä linjoille kaiketi enemmänkin, mutta tässä esimakuna flyeri.






Jos liikut Lappeenrannassa, on hyvin mahdollista että saat moisen kouraan printtinäkin!

Joskus näissä on aikaa hyvin istua esitys läpimenona kokonaan ennen kuvauksia. Tälläkertaa ei valitettavasti ollut, mutta aivan varmaa on, että keväällä otan suunnan jälleen Lappeenrantaan ja menen esityksen katsomaan! Hienoa menoa odotettavissa!

kiitti-moi-ja-ensikertaan!

One Response to “Ihmeellinen Ihmissusi”

  1. Esko says:

    Taikuus ja ihmissudet olisivat kieltämättä varmaan vedonneet meikäläiseenkin. :P

    Olin tuossa pari päivää sitten itsekin teatteriesityksen läpimenoa seuraamassa, mutta kyseessä oli lastenteatteri ja mitään kummallisia taikuuksia ei ollut myöskään tarjolla.

    Silti teatteriprojektia seuratessa tuli paljon inspistä liittyen itselläni lähinnä valaistukseen ja ohjauksellisiin asioihin.

    Täytynee katsoa miten tässä aika riittää, jos vaikka saisi omankin projektin jossain vaiheessa kunnolla käyntiin.

    Kiva Heku, että aloitit tällaisen bloksukan.. En edes ole paljoa blogeja lukenut, mutta tänne piti kyllä heti tulla samantien urkkimaan. ;P

Leave a Reply